Melkboerderij, Vermont – een echte melkboerderij

Er was een tijd toen het melkboerderij in Dixon, Californië eenvoudig de melkboerderij werd genoemd. Het bevond zich langs de Highway 41 in Noord-Dixon. Een drive-in theater zou het soms laten zien. Filmsterren zoals Roy Rogers en Frank Capra bezochten vaak dit restaurant. In die tijd was het meer dan alleen een plek om te eten; Het diende ook de belangrijke rol van een sociaal centrum.

In de loop der jaren is de locatie van de melkboerderij nogal een beetje veranderd. Nu is het een luxe eetervaring met een fijne keuken. Vaak hoort u de Phrase Dixon County geassocieerd met de zuivelkoningin en de rijstroken.

De aantrekkingskracht van melkboerderij is een mysterie voor veel mensen die niet in het gebied wonen. Om er te komen, moet je eerst door de tunnels gaan die nog steeds in gebruik zijn van de voormalige spoorlijn. Vanaf daar maak je een korte rit over de top van een berg. Het uitzicht is adembenemend. Het restaurant is gebouwd in een natuurlijke omgeving van een boerderij en biedt prachtige alfalfa-velden.

De boerderij is al vele jaren een plek voor veel mensen om te ontsnappen aan de realiteit van het stadsleven. Mensen genieten van wandelen door de alfalfa-velden, melkkoeien en kijken naar de boeren die het land werken. Natuurlijk kunt u zien waarom deze locatie populair is. U kunt de verbinding met de Gemeenschap voelen via de vele activiteiten die ze bieden.

Het restaurant heeft onlangs een openluchtkeuken toegevoegd aan hun operatie. Voor vele jaren hebben klanten in staat geweest om aan hun tafel te gaan zitten en te genieten van het heerlijke eten en de service. De buitenkeuken heeft nieuwe klanten ingebracht die van de buitenlucht ervaren. Natuurlijk hebben ze nog steeds de warme sfeer die de plaats zo’n favoriet heeft gemaakt bij de lokale bevolking. De enige grote verandering is dat het nu ook een bar en entertainment biedt voor wanneer de kok zich voelt alsof je iets nieuws probeert.

Je kunt ontspannen terwijl je je favoriete koude drank nipt bij dit ontspannende etablissement. Naast het heerlijke voedsel dat dagelijks wordt bereid, is er altijd iets te doen op de boerderij. Voor die mensen die van de geschiedenis genieten en vaak hebben bezocht, is er een interpretatief centrum waar u meer kunt leren over het leven van de originele kolonisten.

Veel geweldige attracties zijn te vinden op een Milk Farm Bezoekerscentrum. Bezoekers worden vaak aangemoedigd om wat geld of andere betaling te brengen om de landbouwfamilie te helpen met uitgaven. Het is een geweldige manier om een dag door te brengen, maar er is genoeg te doen en te zien zonder geld hier te besteden.

Als u geïnteresseerd bent in een paar dagen in een van de meest populaire gebieden van Noord-Amerika, dan moet u een verblijf bij een melkboerderij boeken. Terwijl u daar bent, kunt u de boerderijen bezoeken Veel historische locaties, genieten van het prachtige landschap en de prachtige bergen die het gebied omringen. Als u op zoek bent om verder naar het noorden te reizen, zijn er nog steeds veel activiteiten in het gebied. Met de aandacht van de werelden richtte zich op het gebied, is er nooit een betere tijd geweest om te bezoeken. Hoewel de prijzen van de accommodaties iets hoger kunnen zijn dan wat u zou betalen in grotere steden, is het een meer authentieke ervaring en zal echt een van een soort zijn.

Een van de beste delen van het kunnen bezoeken van een dergelijke plaats is het feit dat je er zo snel mogelijk in staat bent. Er zijn niet veel accommodaties die zo dicht bij het hart van de beschaving bevinden en zeker niet in de buurt van een van de grote snelwegen. Als je echter in het centrum van de stad wilt zijn en nog steeds in staat bent om de geschiedenis en veel van de winkels te bezoeken waar je van houdt, dan is dit absoluut een locatie waar je naartoe moet kijken.

Wanneer u bij uw accommodatie aankomt, zorg er dan voor dat u wat tijd neemt om het terrein te treffen. Er zijn een aantal dingen te doen terwijl je in de buurt bent. Je kunt genieten van het leren over de geschiedenis van het gebied en het bereiken van enkele van de originele kolonisten. Of wilt u misschien een van de lokale gerechten proberen of een van de lokale boerderijen verkennen. Het maakt niet uit wat je uiteindelijk doet, je zult zeker genieten van elke minuut die je hier doorbrengt.

De accommodaties zijn zeer comfortabel en mooi. Elke bezoeker krijgt een eigen huisje of een huis, compleet met een eigen keuken en zelfs een eigen badkamer. Alles wat u nodig heeft voor de gehele duur van uw verblijf is aan u verstrekt, wat precies is waarom dit zo’n geweldige keuze is voor een vakantie-retraite. Dus, als je iets echt uniek wilt ervaren, geef dan deze boerderij voor een bezoek.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *