Werken bij Bayside Milk Farm, in de buurt van Otfield, is een voltijdse betaalde positie voor full-time werknemers. De boerderij biedt de voordelen van een kantoor en heeft een cafetaria waar de lunch kan worden voorbereid. Degenen die bij Bayside werken, zullen ook een ziekteverzekering ontvangen. Dit bedrijf biedt veel mogelijkheden voor diegenen die op zoek zijn naar een uitdagende en lonende carrière in de landbouwindustrie. Om in aanmerking te komen voor werk op de boerderij, moet men minstens 18 jaar oud zijn en een burger van de Verenigde Staten. Bovendien moet u een schoon record hebben zonder grote misdrijven of verkeersovertredingen.

Degenen die geïnteresseerd zijn in Dairy Jobs zullen een achtergrondcontrole moeten ondergaan. Melk wordt geproduceerd op een enorme melkveebedrijf, dus het is belangrijk dat ze alleen bereid zijn om degenen die verantwoordelijk, betrouwbare individuen zijn te huren. De vereisten om een melkveehouder te worden, zijn streng. Het kost lange uren aan scholing om op dit niveau te komen. Aanvragers moeten goede cijfers op de middelbare school hebben, evenals goede testscores.

Degenen die aan een melkveebedrijf werken, zullen een verscheidenheid aan verschillende soorten dieren kunnen verhogen en melk melken. Ze kunnen ook eieren produceren en leveren, evenals een formule voor baby’s. Deze banen zijn spannend, maar ook extreem veeleisend.