Clip in of tape in extensions: wat kost het?

Tape-in hair extensions worden beschouwd als semi-permanent en moeten worden aangebracht door een professional en kan duren ongeveer 4-8 weken voordat ze moeten worden gewijzigd of opnieuw aangebracht. Omdat tape-in hair extensions een professionele aanpak nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig worden aangebracht voor een natuurlijke look hebben ze een hoger prijskaartje. Er is ook meer lopende onderhoud als de extensies zal groeien verder van de wortels en moeten vervangen of opnieuw toepassen.

De gemiddelde kosten van tape-in hair extensions kunnen variëren van $200-$400, met de extra kosten van een professionele applicatie van $100-$200, zijn tape-in hair extensions duurder dan clip-in hair extensions. Aangezien de chemische kleefband na verloop van tijd slijt, kan het nodig zijn om meer wefts aan te schaffen gedurende de draagtijd. Bekijk op tmhair.nl het gehele assortiment.

Clip-in hair extensions wefts worden geleverd met de clips er al aan bevestigd. Dit betekent dat u de wefts eenvoudig zelf in uw haar kunt klemmen, zonder extra kosten, tijd of professionele hulp. De gemiddelde kosten liggen tussen de $120-$300, afhankelijk van gewicht en kleur (hieronder meer uitleg).

Applicatie kit

Het enige wat je nodig hebt is een kam of een Applicatie Kit om je haar mee af te snijden en een haarspeld om de secties van je haar omhoog te houden. Na het verdelen van je haar, meet je de inslag tegen je hoofd om er zeker van te zijn dat je de juiste maat hebt, klem je de extensions zo dicht mogelijk tegen je hoofdhuid aan en zet je ze vast. Zodra de middelste clip is ingeklemd, klemt u de linkerkant en vervolgens de rechterkant, waarbij u de inslag strak trekt. Hetzelfde proces zal gelden voor elke inslag. Aan het einde van uw dag gewoon unclip en noem het een nacht. Je kan ook kiezen voor wax extensions, maar wat zijn extensions, is dat hetzelfde als keratine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *